Itebo Marketing

Sinds 2009 is Itebo actief als marketeer voor o.a. Notarissen en Advocaten. Onze focus ligt op het z.s.m. behalen van een doel (vaak een telefoontje).

Onze focus:

  • 01

    Hoe krijgen wij relevante bezoekers op de websites van onze klanten.

  • 02

    Hoe krijgen wij die bezoekers zo snel mogelijk telefonisch in contact met onze klanten.

Uw specialist:

Mijn naam is Andre, en ik ben de marketing specialist bij Itebo LLP.

Elke ondernemer is uniek en heeft andere doelen. Ik help graag om die wensen die te verwezenlijken.

U kunt mij bellen voor een haalbaarheid’s onderzoek.

Het klinkt gek maar het enige doel van onze website’s in het in zo kort mogelijke tijd de bezoeker aan de telefoon krijgen. Immers uw medewerker verkoopt uw diensten makkelijker dan dat een website ooit kan. Zo simpel als hierboven beschreven is het helaas niet. U zult bepaalde technieken op de website moeten hanteren en analyseren wat uw bezoekers doen op uw website om vervolgens de website zo aan te passen dat bezoekers doen wat u graag hebt dat ze op een website doen.

Een veel gemaakte fout op website’s in het Notariaat en de Advocatuur is dat er veel te veel informatie op hun websites staat. Wanneer bijvoorbeeld een bezoeker informatie wenst over een testament en u geeft hem alle informatie op de website dan is er kans dat de behoefte voor meer informatie vervalt en derhalve de bezoeker het niet meer nodig acht om de telefoon op te pakken om telefonisch contact met het kantoor te leggen.

Kort gezegd:
Een bezoeker die op uw website komt is in enige mate nieuwsgierig, wanneer u alle informatie geeft dan raakt de bezoeker verzadigt en zal hij hoogstwaarschijnlijk de telefoon niet pakken.

Mogelijkheden:

Website

Een op maat gemaakte website onderscheidend door uw smaak en onze technieken. Daarnaast verzorgen wij ook de onderhoud van de door ons verzorgde websites

Google Marketing

Bij een goede website horen ook bezoekers. Itebo LLP is gespecialiseerd in Google Marketing. Hiermee verzorgen wij relevante bezoekers die anders uw website niet hadden gevonden.

Video advertising

Door middel van een greenscreen verzorgen wij professionele video’s voor bedrijven. Ook zijn wij in het bezit van speciale apparatuur om 360 graden foto’s en video’s te kunnen maken voor bijvoorbeeld op uw kantoor.